Webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás.

Ehhez értek, ezt szeretem csinálni, ebben vagyok teljesen naprakész a trendeket és technológiákat illetően.

Az általam készített oldalak minden esetben megfelelnek az összes technológiai szabványnak, természetesen külön kérés nélkül is keresőoptimalizáltak, így Önnek csak a megfelelő tartalommal kell törődnie, hogy honlapja minél jobb helyezést érjen el a keresőoldalakon.

 

„Azzal a kéréssel fordultam Misihez, hogy készítsen nekünk egy esztétikus honlapot, ami megfelelően kommunikálja vendégeink felé cukrászdánk szolgáltatásait. A végeredmény önmagáért beszél!”

Pityuk János, tulajdonos, Kéknefelejcs cukrászda
 

Miért jó egy honlap nekem?

Bemutatkozás leendő ügyfeleknek

 

Ön bizonyára tudja, hogy miben előzi meg valamennyi vetélytársát, miért érdemes potenciális ügyfeleinek éppen az Ön cégét választania. Egy weboldallal megismertetheti mindenkivel a legjobb érveit.

Kapcsolattartás, kommunikáció

 

Az ügyfeleket könnyebb megszerezni, mint megtartani. Egy jól felépített és gondosan karbantartott weboldal segítségével folyamatos kommunikáció alakulhat ki, így partnerei nem érzik úgy, hogy Ön elengedte a kezüket vásárlás után.

Termék, szolgáltatás ismertetése

 

A mindennapok ritmusa nem minden esetben ad lehetőséget a termékei és szolgáltatásai részletes bemutatására. Egy jól struktúrált weboldal segítségével meglévő és reménybeli ügyfelei otthonról ismerhetik meg ezeket, és hozhatják meg a megfelelő döntést.

Akció, kedvezmény meghirdetése

 

Egy jól bevezetett honlap nem csupán a legolcsóbb, de egyben a leghatékonyabb hirdetési felület is. Mindemellett partnereit állandó látogatóvá teheti weboldalán, ha időről időre kedvezményes ajánlatokkal jelentkezik.

 

Abban segítek, hogy honlapja a kitűzött céloknak tökéletesen megfeleljen.

Nem elég csak jelen lenni az interneten, fontos, hogy a megfelelő formában, egy jól megtervezett és igényesen kivitelezett honlappal képviseltesse magát.

És hogy ez miért fontos? Ha tetszik, ha nem, az internetezők döntő többsége az első néhány másodpercben eldönti, hogy érdekli-e az adott oldal. A döntés legtöbbször a konkrét tartalom ismerete nélkül történik, így rendkívül fontos a vizuális élmény. Egy esztétikus, tartalmilag rendben lévő, rendszeresen frissített oldal még azelőtt pozitív véleményt alakít ki az érdeklődőben, mielőtt Ön egyetlen szót is váltott volna vele.

Éppen ezért elengedhetetlen egy szakember jelenléte már a honlap tervezési fázisában, hiszen a tartalomnak, a formának és a technikai összetevőknek összhangban kell lennie.

Szolgáltatásaimban a teljességre törekszem.

A honlap tervezése és megvalósítása során szorosan együttműködök Önnel, megvitatjuk ötleteit, terveit, hozzáadjuk saját tapasztalataimat.

Ha vállalkozásának csak egy „elektronikus névjegyre” van szüksége, kínálok kész megoldásokat is, ahol Önnek csupán választania kell a honlap-sablonok közül.

Amennyiben Önnek már van weboldala, de elégedetlen vele bármilyen szempontból, megvizsgálom azt, és javaslatot teszek a módosításokra.

A megvalósítás során figyelembe veszem és alkalmazom azokat a technikákat, melyekkel az Ön honlapja a keresőoldalakon a lehető legjobb helyezést érheti el.

 

Hogyan készül el a honlapom?

1. szakasz:
Specifikáció

 

Minden projektet el kell kezdeni valahol, miért is ne kezdenénk az alapok létrehozásával?

A specifikációkészítés során Önnel együttműködve felvázoljuk a majdani honlap tervrajzát, úgy mint: célok, stílus, tipus, főbb tartalmi elemek. Nagy segítséget jelent, ha tud 1-2 olyan weboldalt mutatni, ami valamilyen szempontból szimpatikus Önnek.

2. szakasz:
Design

 

Most, hogy az igényeket felmértük, és a weboldal stabil alapokon nyugszik, bele is vághatunk a mindenki által kedvelt grafikai tervezésbe.

Itt sem hagyom ki a megrendelőt a munkából, hiszen az elkészült koncepció-rajzokat minden esetben Ön értékeli, míg végül el nem érjük a végleges külalakot.

3. szakasz:
Kódolás

 

Ez az a része a honlapkészítés folyamatának, amikor Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és várni.

Az igényfelmérés és a grafikai terv minden elemét felhasználva elkészül egy olyan weboldal-kód, amely egyrészt hűen tükrözi az Ön elképzeléseit, másrészt pedig megfelel az összes webes szabványnak, és természetesen mindezek mellett keresőoptimalizált.

4. szakasz:
Élesítés

 

Ha valaki úgy gondolja, hogy kész a honlap, az nagyon téved. Jöhet a tesztelés és a hibajavítás.

Ha Ön igényelte, akkor itt nyílik lehetősége a tartalomkezelő rendszer kipróbálására, betanulására is. Amikor minden az elvártak szerint működik, a honlap átadásra kerül, alapesetben további 2 hetes nyomonkövetéssel.

Ha Ön úgy érzi biztonságban magát, természetesen a weboldal folyamatos felügyelete is megoldható.

 
 

Érdekel a dolog, hogyan kerülhetünk kapcsolatba?

Örömömre szolgál, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését. Ha bármilyen további kérdés merült fel Önben az általam nyújtott honlapkészítési szolgáltatásokkal kapcsolatban, nyugodtan keressen meg elérhetőségeimen, vagy használhatja az üzenetküldési lehetőséget is. (Az összes mezőt kérem kitölteni, hogy biztosan válaszolni is tudjak.)

Horváth Mihály

Webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás.
+36 30 274 6956
misi@hm78webdesign.hu

 

Tetszik, szimpatikus! Megnézhetnék 1-2 elkészült honlapot?

A legjobb ajánlatok mind egy helyen - orosplaza.hu

az oldal megtekintése

Kéknefelejcs cukrászda

az oldal megtekintése

SZOMAX Kft.

az oldal megtekintése

 
Veterinarius Bt. - Állatkórház

az oldal megtekintése

Veterinarius Bt. - Állatkórház

az oldal megtekintése

Izokeram Kft.

az oldal megtekintése

 
Geri-Vad Kft.

az oldal megtekintése

Eurohunter Kft.

az oldal megtekintése

Csibészke családi napközi

az oldal megtekintése